Contact

Heb je nog een vraag, of wil je meer weten over Vista Hypotheken? Of is er misschien iets dat je ons wilt laten weten? Kijk dan even hieronder hoe je ons het beste kan bereiken. Je kan ook een kijkje nemen bij onze veelgestelde vragen, misschien staat je antwoord daar wel tussen.

Misschien valt het je op dat sommige e-mailadressen eindigen op @vista-hypotheken.nl en anderen op @vistahypotheken.nl. Dit klopt, het is geen typefout!

Voor consumenten

Vragen over jouw hypotheek

Klantenservice: 010-2422060

Algemene vragen

WhatsApp: 06-58942787

Voor adviseurs

Lopende aanvragen

Acceptatiedesk: 010-2422115

Status lopende aanvraag

Ook Vista aanbieden

Flexfront: 030-6005120

VCN HypotheekService: 085-0410920

Vragen over samenwerking

Onze gegevens

Vista Hypotheken B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 69454744. Vista Hypotheken is statutair gevestigd te Amsterdam. Vista Hypotheken B.V. is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer: 12045331. Vista Hypotheken geeft jou geen advies. Voor advies kun je contact opnemen met één van de onafhankelijke financieel adviseurs waar Vista Hypotheken mee samenwerkt.

Vista Hypotheken B.V.
Postbus 85353
3508 AJ Utrecht

Veelgestelde
vragen

Hoe kan ik een Vista hypotheek aanvragen?

Je kunt een Vista hypotheek aanvragen via een onafhankelijk adviseur die Vista hypotheken aanbiedt. Vista Hypotheken geeft zelf geen hypotheekadvies.

Vind een onafhankelijk adviseur.

Kan ik bij Vista Hypotheken ook advies krijgen?

Nee, Vista Hypotheken biedt geen hypotheekadvies aan. Je kunt advies krijgen bij één van de onafhankelijke adviseurs die Vista hypotheken aanbiedt.

Vind een onafhankelijk adviseur.

Wat is een renteaanbod?

Op het moment dat je een Vista hypotheek wilt afsluiten, vraagt jouw adviseur bij ons een renteaanbod en een voorbeeldofferte aan. Om alvast zekerheid te krijgen over de rentepercentages die wij bieden, ontvang je het renteaanbod. Bij het opmaken van de definitieve offerte kijken wij dan naar de rentepercentages uit deze rentelijst.

Een renteaanbod van Vista Hypotheken is, vanaf de afgiftedatum, 3 maanden geldig. De acceptatietermijn is 3 weken. Dat betekent dat je binnen 3 weken het renteaanbod moet tekenen, anders vervalt het.

Hoe lang is een offerte bij Vista Hypotheken geldig?

De offerte is in beginsel 3 maanden geldig. De einddatum van de definitieve offerte is gelijk aan de einddatum van het renteaanbod. Dit betekent dat je voor deze einddatum bij de notaris moet zitten voor de overdracht van de woning. De acceptatietermijn van de definitieve offerte is 2 weken. Je moet dan binnen 2 weken de offerte tekenen, anders vervalt het aanbod.

Kan ik de offertetermijn verlengen?

Wanneer je na het ondertekenen van de definitieve offerte de uiterlijke passeerdatum uit de offerte wilt verlengen, kan dit eenmalig; met 3 maanden bij bestaande bouw en met 9 maanden bij nieuwbouw. Je ontvangt dan een verlengingsvoorstel. Dit kan nodig zijn als jouw woning bijvoorbeeld nog niet is afgebouwd.

Bij het verlengen van je hypotheekofferte wordt de rente vastgezet op het moment van verlengen. Dit is 3 maanden na het uitbrengen van het renteaanbod. We vergelijken hierbij de rente uit de offerte met de dagrente op de ingangsdatum van de verlengingsperiode. Is op dat moment de rente lager? Dan is voor jou deze lagere rente van toepassing.

Let op: Zolang je het verlengingsvoorstel bij de offerte nog niet getekend naar ons hebt teruggestuurd, mag je de offerte zonder kosten opzeggen. Heb je het verlengingsvoorstel wel naar ons teruggestuurd met jouw handtekening eronder en heb je voor de uiterlijke opnamedatum de lening niet opgenomen, dan moet je € 500,- annuleringskosten betalen.