We doen
het samen

Beste klant, adviseur en businesspartner,

Het is een roerige tijd. De pandemie die het corona-virus heeft veroorzaakt zorgt voor een wereldwijde gezondheidscrisis. De maatregelen die worden genomen om het virus in te dammen en ons zorgstelsel niet te overbelasten, zijn ingrijpend en hebben forse impact op de economie. Dit zorgt voor onzekerheid en flinke uitdagingen.

Wij richten ons op 3 pijlers. Ten eerste zorgdragen voor de continuïteit van onze dienstverlening. Ten tweede helpen wij klant, adviseur en business partner waar wij kunnen om deze crisis het hoofd te bieden. De hiervoor getroffen maatregelen zijn te vinden in de Q&A. Als laatste slaan wij de handen ineen met andere disciplines uit de keten, met het doel de dienstverlening zo spoedig mogelijk volledig online uit te kunnen voeren. Zodat gezondheidsrisico’s door fysieke afspraken en bijeenkomsten zoveel mogelijk beperkt worden.

Bereikbaarheid en korte lijnen zijn in deze tijd van wezenlijk belang. Heb je vragen, opmerkingen of wil je even sparren, schroom niet. Via deze pagina houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. Pas goed op jezelf en elkaar. Volg de adviezen van het RIVM. Deel wat je kunt en help waar je kan. Alleen samen komen we hier door heen.

floor van workum

Floor van Workum

CEO Vista Hypotheken

Veelgestelde vragen

Ik verwacht dat ik mijn hypotheeklasten niet meer kan betalen als gevolg van het coronavirus. Wat kan Vista Hypotheken voor mij doen?

Graag komen wij met jou in contact om samen te kijken naar mogelijkheden wanneer je betaalproblemen hebt of deze verwacht te krijgen door het Coronavirus. Je kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 010-2422060.

Kom ik in aanmerking voor het tijdelijk stopzetten van de hypotheekbetalingen?

De betaalpauze was aan te vragen tot en met 30 september 2020.

Is het mogelijk digitaal te ondertekenen?

Het digitaal ondertekenen van de bindende offerte (bindend krediet aanbod) is per 1 september 2021 niet meer mogelijk.

Jouw vraag stellen...

In jouw online portaal regel je gemakkelijk alles zelf. En heb je nog vragen? Ontdek het antwoord in de FAQ óf stel je vraag direct via jouw portaal.
Mijn Vista
Direct persoonlijk contact?
Bel ons op
010 24 22 060
Elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17.30

Jouw vraag kan niet wachten…

Binnen kantoortijden ben je het snelst geholpen via onze klantenservice
op 010-2422060. Heb je buiten kantoortijden direct onze hulp nodig?
Vul dit formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.