DE VOORDELEN
VAN LABEL A

Het verduurzamen van je woning heeft veel voordelen. Minder tocht, een constantere temperatuur, lagere maandlasten én het is natuurlijk goed voor het milieu. Een prima keuze dus!

Hoe betaal ik het verduurzamen van mijn woning?

Je kunt de verduurzaming van je woning financieren met eigen geld of je kunt ervoor kiezen extra geld te lenen bovenop je huidige hypotheek. De maximale hypotheek op een energiezuinig huis mag 106% van de waarde van de woning zijn. Het bedrag boven de 100% die je maximaal mag lenen, moet je dan wel besteden aan energiebesparende maatregelen.

Maak voor meer informatie over extra geld lenen een afspraak met je adviseur. Doe voor de afspraak de HuisScan, zodat jullie meteen spijkers met koppen kunnen slaan.

In 4 stappen op weg naar energielabel A

Om jouw woning te verduurzamen, werkt Vista Hypotheken samen met GreenHome. GreenHome heeft een ijzersterke HuisScan die jou meeneemt op weg naar een energielabel A woning. Doe de gratis HuisScan op www.greenhome.nl en ontdek binnen 2 minuten wat jij kunt doen om je woning te voorzien van energielabel A én je energierekening flink omlaag te brengen.

1

Doe de gratis HuisScan op greenhome.nl

2

Ontvang direct een advies met de beste energiebesparende stappen voor je woning én wat deze jou gaan opleveren

3

Met één druk op de knop vraag je offertes aan van lokale professionals

4

De aanbieders met de scherpste prijzen gaan aan de slag met jouw woning