Hypotheek
berekenen

Heb je jouw droomhuis op het oog en wil je weten hoeveel je dat per maand kost? Of wil je weten hoeveel je kunt lenen? Vul je gegevens in de rekentool in en je krijgt een eerste indicatie.

Een onafhankelijk adviseur kan je een advies geven dat past bij jouw situatie én je helpen bij het afsluiten van een hypotheek. Zonder ingewikkelde taal of gedoe, maar gewoon simpel en begrijpelijk!

Bruto Jaarinkomen
Inkomen partner
Kredieten
Alimentatie
Studieschuld

Heb je consumptieve kredieten of leningen? Vul dan hier het totaalbedrag van je kredieten en / of leningen in. Dit is bijvoorbeeld het bedrag dat je maximaal “rood” kunt staan op je betaalrekening, de limiet van je creditcard of de oorspronkelijke hoofdsom van je persoonlijke lening.

Heb je een studieschuld? Vul dan hier het oorspronkelijke bedrag in voordat je bent begonnen met het terugbetalen van je studieschuld.

Betaal je alimentatie aan je ex-partner? Vul dan hier het bedrag in dat je per maand aan alimentatie betaalt. Alimentatie voor je kinderen hoef je niet in te vullen.

Resultaat

Maximaal te lenen

Bij 10 jaar rentevast (0%) € 0
Bruto maandlast € 0
Netto maandlast € 0
 
Bij 1 jaar rentevast (0%) € 0
Bij 5 jaar rentevast (0%) € 0
Bij 20 jaar rentevast (0%) € 0
Bij 30 jaar rentevast (0%) € 0
Let op! De uitkomst is een indicatie. Het is geen garantie dat je dit bedrag ook echt kunt lenen of dat dit je maandlasten worden. Hierover is nu dus geen zekerheid. De hoogte van het bedrag dat je kunt lenen en de bijbehorende maandlasten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Voorbeelden van deze factoren zijn je inkomenssituatie, leeftijd, het rentepercentage en de waarde van het huis dat je koopt. Bereik je binnen nu en 10 jaar de AOW leeftijd? Dan is je pensioeninkomen van invloed op het bedrag dat je kunt lenen. Hiermee is in deze berekening geen rekening gehouden. Tenslotte wordt in deze berekening ook geen rekening gehouden met het afsluiten van een lening met Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Bereken jouw jaarinkomen

Jouw vraag stellen...

In jouw online portaal regel je gemakkelijk alles zelf. En heb je nog vragen? Ontdek het antwoord in de FAQ óf stel je vraag direct via jouw portaal.
Mijn Vista
Direct persoonlijk contact?
Bel ons op
010 24 22 060
Elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17.30

Jouw vraag kan niet wachten…

Binnen kantoortijden ben je het snelst geholpen via onze klantenservice
op 010-2422060. Heb je buiten kantoortijden direct onze hulp nodig?
Vul dit formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.