Nieuws

Vista bestaat 3 jaar!

Gisteren (18 april) was het precies 3 jaar geleden dat Vista Hypotheken het levenslicht zag als dochter van Rabobank. Heel veel blije/enthousiaste klanten, adviseurs, businesspartners én 2 Gouden Lotus Awards; wat zijn we trots als we terugblikken op onze eerste jaren in de hypotheekmarkt! We willen iedereen bedanken voor het (duurzame) vertrouwen en hopelijk zien we elkaar snel weer ‘in het echt’ J.

Omdat we onze verjaardag niet groots kunnen vieren, gaan we andere jarigen in het zonnetje te zetten. We willen kinderen die in armoede opgroeien een onvergetelijke verjaardag bezorgen. Armoede is helaas een steeds groter probleem en de Corona-pandemie maakt het niet makkelijker voor deze gezinnen. Samen met Stichting Jarige Job gaan we komende maand 30 kinderen een verjaardagsbox bezorgen met alle ingrediënten voor een feestelijke verjaardag met het gezin.

-->


Welkom Stan Pijnenburg, nieuwe CFRO van Vista Hypotheken

Per 1 april ’21 heeft Vista Hypotheken een nieuwe Chief Financial & Risk Officer (CFRO). Het betreft Stan Pijnenburg, 34 jaar, afkomstig van Rabobank.

Lees meer