ABP investeert
800 miljoen euro in Vista Hypotheken

Benieuwd waar het geld vandaan komt waar wij onze hypotheken mee verstrekken?

Vandaag is bekend gemaakt dat pensioenfonds ABP 800 miljoen euro investeert in Vista Hypotheken. Een belangrijk deel hiervan is bedoeld voor groene hypotheken. Wiebe Draijer (CEO Rabobank), Corien Wortmann (Bestuursvoorzitter ABP) en Floor van Workum (directeur Vista Hypotheken) vertellen je meer over de totstandkoming van de samenwerking.  Lees hier het persbericht

Tevens zijn recent een aantal productverbeteringen doorgevoerd. Klanten die een nieuwbouw of bestaande woning met energielabel A financieren, krijgen een korting op hun hypotheekrente. Vanaf 1 april krijgen bestaande klanten, die hun woning verduurzamen en een of meerdere labelstappen maken en daardoor energielabel A krijgen, ook de rentekorting. Naast mee dalen van de rente op LTV, daalt de rente van de klant ook mee op energielabel als hij zijn woning gedurende de looptijd verduurzaamt en dit doorgeeft aan Vista.

Bij nieuwbouw is de offerte 3 + 9 maanden geldig; deze lange geldigheid is nodig omdat in het aanvraagtraject vaak onduidelijk is wanneer wordt gestart met de bouw.

nieuws