Energielabel-A rentekorting tijdens de looptijd?
Het kan per 1 april!

Vanaf 1 april krijgen klanten van Vista Hypotheken die hun woning verduurzamen naar een energielabel A woning rentekorting. Dus heeft jouw klant een bestaande Vista hypotheek en heeft die woning op dit moment nog géén energielabel A? Door de woning tijdens de looptijd van de hypotheek te verduurzamen naar een energielabel A, krijgt de klant rentekorting over de hypotheeksom. Dat levert jouw klant een besparing op in de maandlasten én een lagere energierekening. Hoe mooi is dat! In deze animatie leggen we uit hoe dit werkt.

Om in aanmerking te komen voor Energielabel-A rentekorting tijdens de looptijd van je hypotheek is het belangrijk dat je woning nog géén Energielabel A had ten tijde van het afsluiten van de hypotheek. Het energielabel A toon je aan door een definitief energielabel A bij ons in te leveren. Een definitief energielabel kost tussen de 20,- en 200,- euro en vraag je aan via www.energielabelvoorwoningen.nl.

De korting geldt tijdens de afgesproken, resterende rentevast periode op de annuïtaire, lineaire en aflossingsvrije leningen. De overige voorwaarden lees je hier terug.

GreenHome
Om jouw klant te helpen bij het verduurzamen van de woning zijn wij een partnerschap aangegaan met GreenHome. Op de website van GreenHome kan een klant in 5 minuten een Huisscan doen van de (nieuwe) woning. Hiermee krijgt de klant direct inzicht in de energiebesparende maatregelen die hij kan nemen, en wat dit kost. Ook kunnen via GreenHome direct offertes opgevraagd worden bij lokale bedrijven. Door de klant te vragen voor het adviesgesprek de Huisscan te vullen, kan de adviseur tijdens het adviesgesprek direct het benodigde bedrag voor verduurzaming mee financieren.

GreenHome is platform om jou en jouw klant te helpen bij het verduurzamen. GreenHome is (gespreks)partner van o.a. Binnenlandse Zaken, Milieu Centraal, TNO en verschillende gemeentes in Nederland.

Benieuwd naar hoe de HuisScan eruit ziet? Doe hem hier. HuisScan GreenHome

nieuws

Jouw vraag stellen...

In jouw online portaal regel je gemakkelijk alles zelf. En heb je nog vragen? Ontdek het antwoord in de FAQ óf stel je vraag direct via jouw portaal.
Mijn Vista
Direct persoonlijk contact?
Bel ons op
010 24 22 060
Elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17.30

Jouw vraag kan niet wachten…

Binnen kantoortijden ben je het snelst geholpen via onze klantenservice
op 010-2422060. Heb je buiten kantoortijden direct onze hulp nodig?
Vul dit formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.