Hoera, Vista bestaat 2 jaar!

Tijd voor een dankwoord en vooruitblik

Vandaag, 18 april, bestaat Vista Hypotheken 2 jaar. De tijd is voorbij gevlogen. In het eerste jaar werd een solide basis gecreëerd. Het tweede jaar stond in het teken van stabiele groei en ontwikkeling.

Inmiddels is Vista een gevestigde naam op de hypotheekmarkt. Met hypotheekproducten met goede voorwaarden, een concurrerende prijs en heldere en voorspelbare processen. Wij onderscheiden ons door de manier waarop we jou centraal stellen. Jij, onze klant, intermediair en businesspartner. Vista is er om jou te faciliteren.

En hier staan we dan, klaar voor het derde jaar, midden in de coronacrisis. Een bewogen periode die veel van ons allen vraagt, zowel in werk als privé. En dat zal de komende tijd alleen nog maar meer worden. Het jaar 2020 staat – nog meer dan eerdere jaren – in het teken van samenwerken. Ten eerste door het helpen van klanten die in financiële problemen komen. Ten tweede het leveren van inspanning om onze dienstverlening, maar vooral ook de woonketen draaiend te houden. Dat doen wij door onze processen waar nodig aan te passen en te digitaliseren, zodat klant, makelaar, adviseur en notaris veilig kunnen werken in de nieuwe 1,5 meter samenleving. Ten derde door het zoeken naar innovatie waardoor de woonketen sterker wordt. Denk bijvoorbeeld aan het verder verbeteren van samenwerking met adviseurs op gebied van actief klantbeheer en verduurzaming.

We doen het samen. Dank voor de constructieve samenwerking, de eerlijke feedback en de echte verbinding. Dank voor wederom een prachtig jaar. Samen zetten wij de schouders onder 2020.

Team Vista Hypotheken

PS: Dit jaar door corona geen borrel. In plaats daar van zetten wij dit jaar – ook namens jullie - een aantal kinderen in het zonnetje, die vandaag hun verjaardag vieren. Voor hen is het bijzondere dag, zonder feest met familie en vrienden. Wij doen ons uiterste best deze dag toch onvergetelijk te maken. Of dat is gelukt, zie je volgende week in de aftermovie.

nieuws

Jouw vraag stellen...

In jouw online portaal regel je gemakkelijk alles zelf. En heb je nog vragen? Ontdek het antwoord in de FAQ óf stel je vraag direct via jouw portaal.
Mijn Vista
Direct persoonlijk contact?
Bel ons op
010 24 22 060
Elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17.30

Jouw vraag kan niet wachten…

Binnen kantoortijden ben je het snelst geholpen via onze klantenservice
op 010-2422060. Heb je buiten kantoortijden direct onze hulp nodig?
Vul dit formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.