Merlyn van den Berg nieuwe CEO van Vista Hypotheken

Merlyn van den Berg (40) is per 1 september benoemd tot de nieuwe CEO van Vista Hypotheken. Ze volgt daarmee Floor van Workum op die sinds 1 juni werkzaam is bij Unigarant. Merlyn is een bekend gezicht in de hypotheeksector. Ze komt over van HDN (Hypotheken Data Netwerk) waar ze ruim 3 jaar de rol van directeur/bestuurder vervulde. Daarvoor was ze werkzaam bij a.s.r. als Fondsmanager, Transitiemanager en was ze verantwoordelijk voor Product- en accountmanagement.

merlyn-van-den-berg

Met de komst van Merlyn van den Berg zal Vista Hypotheken de focus intensiveren op brondata-koppeling en verdere digitalisering van het hypotheekproces. Daarnaast wil Vista Hypotheken de rol als aanjager in de energietransitie binnen de sector verder uitbouwen met verschillende nieuwe initiatieven.

Stan Pijnenburg (CFRO) over de komst van Merlyn. “Met Merlyn halen wij een verbindende, ondernemende en enthousiasmerende persoonlijkheid aan boord welke goed past bij de identiteit van Vista, zowel als hypotheekmerk als binnen het team. Vanuit haar kennis en ervaring zal Merlyn direct van toegevoegde waarde zijn voor duurzaamheidsinitiatieven, IT- /productinnovaties en samenwerkingsverbanden. Ik ben zeer verheugd met haar komst en kijk uit naar onze verdere samenwerking!”

Merlyn over haar aanstelling
“In de afgelopen jaren heb ik van dichtbij kunnen zien hoe Vista een plek veroverde binnen de hypotheekmarkt. Ik heb de ontwikkelingen op de voet gevolgd en het imago en de positionering van Vista spraken mij vanaf de start aan; ondernemend, fris, energiek en zeker de focus op woningverduurzaming. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met het team Vista verder uit te bouwen en keihard door te pakken om de veroverde plek verder uit te breiden.”

nieuws

Jouw vraag stellen...

In jouw online portaal regel je gemakkelijk alles zelf. En heb je nog vragen? Ontdek het antwoord in de FAQ óf stel je vraag direct via jouw portaal.
Mijn Vista
Direct persoonlijk contact?
Bel ons op
010 24 22 060
Elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17.30

Jouw vraag kan niet wachten…

Binnen kantoortijden ben je het snelst geholpen via onze klantenservice
op 010-2422060. Heb je buiten kantoortijden direct onze hulp nodig?
Vul dit formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.