Romeo en Vista Hypotheken gaan nauwer samenwerken

Vista Hypotheken en Romeo breiden de samenwerking verder uit. De acceptatie van de hypotheekaanvragen van Vista Hypotheken wordt sinds vandaag uitgevoerd door de ervaren serviceorganisatie MO.servicing. Hiermee kunnen alle aangesloten advieskantoren van Basic Serviceproviding (naast Huismerk kantoren die deze mogelijkheid al hadden) een Vista hypotheek sluiten.

De uitbreiding van de samenwerking is volgens, Merlyn van den Berg, CEO Vista Hypotheken, een logische stap om de groeiambities van Vista Hypotheken te kunnen realiseren. “De uitbreiding van ons distributienetwerk is hierin een logische en essentiële stap. Daarnaast verwachten we dat de professionele en vakkundige hypotheekacceptanten van MO.servicing daar een substantiële bijdrage aan kunnen leveren”, aldus Van den Berg.

Edsel de Graaf, directeur van Romeo Financiële Diensten: "We zijn er trots op dat Vista Hypotheken met deze stap de kwaliteit van MO.servicing bevestigt én tegelijkertijd de kwaliteit van ons distributiekanaal en het label Basic Serviceproviding waardeert".

Over Romeo
Romeo biedt sinds 2015 innovatieve en relatiegedreven formules in de financiële dienstverlening. Het bedrijfsonderdeel MO.servicing verleent midoffice diensten voor en namens diverse hypotheekaanbieders.

nieuws

Jouw vraag stellen...

In jouw online portaal regel je gemakkelijk alles zelf. En heb je nog vragen? Ontdek het antwoord in de FAQ óf stel je vraag direct via jouw portaal.
Mijn Vista
Direct persoonlijk contact?
Bel ons op
010 24 22 060
Elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17.30

Jouw vraag kan niet wachten…

Binnen kantoortijden ben je het snelst geholpen via onze klantenservice
op 010-2422060. Heb je buiten kantoortijden direct onze hulp nodig?
Vul dit formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.