Vista Hypotheken breidt verder uit met VCN HypotheekService

Vista Hypotheken is per 24 maart verkrijgbaar via VCN HypotheekService. VCN is een collectief waar 1.250 onafhankelijk intermediairs zijn aangesloten. Met deze samenwerking breidt Vista Hypotheken haar distributienetwerk nog verder uit.

Koen Ooms, Sales manager Vista Hypotheken: “Met VCN HypotheekService breiden wij ons distributienetwerk uit met een groot aantal kwalitatief hoogwaardige advieskantoren. We starten op een ingewikkeld moment, midden in de corona perikelen, maar ondanks dat zijn we erg verheugd met deze samenwerking!”

Vista Hypotheken en VCN HypotheekService willen elkaar versterken op het gebied van verduurzaming. Harrie-Jan van Nunen, directeur VCN HypotheekService: “Wij willen de toenemende vraag naar verduurzaming graag inhoudelijk ondersteunen.”

VCN HypotheekService is de overkoepelende organisatie van de bekende hypotheekformules United Capital, De Financiële Makelaar en Financieel Support Nederland. VCN biedt oplossingen op het gebied van hypotheken, financieringen, bankgaranties en inkomensanalyses.

nieuws