Vista Hypotheken start
samenwerking met DAK

Vista Hypotheken breidt door de samenwerking met DAK Intermediairscollectief haar distributienetwerk verder uit. De nieuwe samenwerking betekent dat vanaf vandaag ruim 1500 aangesloten leden via DAK hun klanten een Vista Hypotheek kunnen aanbieden.

Floor van Workum, directeur Vista Hypotheken: "Met trots kondigen wij vandaag onze samenwerking met de solide coöperatie DAK aan. Via DAK komt Vista Hypotheken beschikbaar voor een grote groep kwalitatief hoogstaande intermediairs. Hiermee breiden wij ons distributiepotentieel fors uit en worden de groeiambities van Vista gerealiseerd".

Tim Rijvers, Algemeen Directeur bij DAK, pleit voor een breed assortiment kwaliteitsproducten. ”De samenwerking met Vista Hypotheken is een mooie aanvulling voor onze hypotheekadviseurs. Dankzij onze offertevolmacht kunnen zij rekenen op een snel en voorspelbaar acceptatietraject.” Een professioneel team acceptanten zorgt voor een snelle verwerking van de hypotheekaanvraag. Adviseurs ontvangen binnen enkele uren het renteaanbod en goedgekeurde dossiers worden op korte termijn beoordeeld voor finaal akkoord.

DAK Intermediairscollectief is een collectief van en voor onafhankelijke en ondernemende adviseurs. Door haar leden is DAK in staat om samen aan de toekomst te bouwen en gelijktijdig de onafhankelijkheid te borgen. Met de brede dienstverlening van DAK wordt het verschil gemaakt op het gebied van verzekeringen, hypotheken en kredieten en beschikt elke adviseur altijd over een passende oplossing voor zijn klanten.

nieuws

Jouw vraag stellen...

In jouw online portaal regel je gemakkelijk alles zelf. En heb je nog vragen? Ontdek het antwoord in de FAQ óf stel je vraag direct via jouw portaal.
Mijn Vista
Direct persoonlijk contact?
Bel ons op
010 24 22 060
Elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17.30

Jouw vraag kan niet wachten…

Binnen kantoortijden ben je het snelst geholpen via onze klantenservice
op 010-2422060. Heb je buiten kantoortijden direct onze hulp nodig?
Vul dit formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.