Hoera! Vista Hypotheken heeft de Gouden Lotus Award voor Beste Nieuwkomer gewonnen!

De Gouden Lotus Awards, een initiatief van het vakblad InFinance en Hypotheek Business Club, worden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. Een belangrijke prijs, aangezien onafhankelijke adviseurs de winnaars kiezen door te stemmen via het extranet van Advieskeuze.

Vista Hypotheken krijgt van de respondenten waardering voor het simpele acceptatiekader, de triggers om klanten te stimuleren te verduurzamen en de klantgerichte processen en 24/7 bereikbaarheid.

Alex Klein (hoofdredacteur van InFinance) en Charles Groenhuijsen (Dagvoorzitter HypoVak) reikten de prijs uit aan Koen Ooms en Floor van Workum. Floor van Workum: “Wij zijn blij met deze waardering en het vertrouwen van onafhankelijke adviseurs. Wij zijn trots dat we deze prijs zo kort na de eerste verjaardag van Vista in ontvangst mogen nemen. In de concurrerende markt met meer dan 30 hypotheekverstrekkers heeft Vista een plek veroverd. Ook komend jaar blijven we ons uiterste best doen om de meest duidelijke, klantgerichte en duurzame hypotheekpropositie te bieden.”

We zijn heel trots en bedanken iedereen voor hun stem!

nieuws

Jouw vraag stellen...

In jouw online portaal regel je gemakkelijk alles zelf. En heb je nog vragen? Ontdek het antwoord in de FAQ óf stel je vraag direct via jouw portaal.
Mijn Vista
Direct persoonlijk contact?
Bel ons op
010 24 22 060
Elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17.30

Jouw vraag kan niet wachten…

Binnen kantoortijden ben je het snelst geholpen via onze klantenservice
op 010-2422060. Heb je buiten kantoortijden direct onze hulp nodig?
Vul dit formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.