Vista Hypotheken wint
opnieuw Gouden Lotus Award

Voor de 2de keer op rij heeft Vista Hypotheken een prestigieuze Gouden Lotus Award gewonnen. In de categorie ‘beste geldverstrekker korter dan 3 jaar actief’ hebben wij -net als vorig jaar- de concurrentie achter ons gelaten. Koen Ooms (manager Sales en Marketing) is uiteraard verheugd met deze prijs: “Het zijn ingewikkelde tijden waarin de hypotheekmarkt blijft doordenderen. Dat zorgt voor uitdagingen die we samen met het intermediair aangaan. Dat de adviseurs de winnaars van de Gouden Lotus Awards bepalen maakt het dus extra bijzonder. Vista Hypotheken is inmiddels duidelijk ‘here to stay’ en we kijken vol vertrouwen naar de toekomst”.


Uit de terugkoppeling van de stemmers blijkt dat Vista Hypotheken wordt gewaardeerd voor concurrerende rente, gekoppeld aan klantvriendelijke voorwaarden. Ook wordt de snelheid geroemd waarmee Vista reageert in deze drukke tijden. Tot slot ervaren de adviseurs Vista als persoonlijk en kan men rekenen op een adequate aanpak.

Naast de positieve feedback zijn er ook een aantal verbeterpunten naar voren gekomen. Als Vista Hypotheken nemen wij deze punten ter harte en zullen wij er alles aan doen om gehoor te blijven geven aan jullie feedback.

De Gouden Lotus Awards is een initiatief van InFinance en Hypotheek Business Club.

Benieuwd naar Vista Hypotheken of wil jij als adviseur een keer sparren met Koen Ooms? Koen komt graag bij je langs.

nieuws

Jouw vraag stellen...

In jouw online portaal regel je gemakkelijk alles zelf. En heb je nog vragen? Ontdek het antwoord in de FAQ óf stel je vraag direct via jouw portaal.
Mijn Vista
Direct persoonlijk contact?
Bel ons op
010 24 22 060
Elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17.30

Jouw vraag kan niet wachten…

Binnen kantoortijden ben je het snelst geholpen via onze klantenservice
op 010-2422060. Heb je buiten kantoortijden direct onze hulp nodig?
Vul dit formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.