Welkom Stan Pijnenburg, nieuwe CFRO van Vista Hypotheken

Per 1 april ’21 heeft Vista Hypotheken een nieuwe Chief Financial & Risk Officer (CFRO). Het betreft Stan Pijnenburg, 34 jaar, afkomstig van Rabobank.

Stan Pijnenburg

“Mijn naam is Stan Pijnenburg, geboren en getogen Brabander en woonachtig met mijn vrouw Eveline en dochtertje Veerle (1,5 jaar oud) in Den Bosch. Ik ben erg trots om deel uit te mogen maken van Vista Hypotheken als succesvolle en groeiende regiepartij in de Nederlandse hypotheekmarkt. Met mijn kennis en ervaring draag ik graag bij aan een verdere versterking van de risicobeheersing binnen Vista. De visie van Vista past daarbij erg bij mijn eigen karakter: Duidelijk, zonder gedoe of verrassingen. De laagdrempelige klantbenadering met bijbehorende transparante productfilosofie is een belangrijke kracht van Vista en dat wil ik graag mede in stand houden.”

Floor van Workum, CEO van Vista Hypotheken, over de komst van Stan. “ Met Stan versterken we het bestuur met een brede professional. Stan brengt een energieke, open en transparante manier van werken met zich mee die goed past binnen Vista. We zijn er van overtuigd dat hij met zijn ruime kennis en ervaring van de markt, financieel- en risicomanagement, een waardevolle aanvulling is binnen ons team.”

Na zijn studies Rechten en Strategic Management aan de Universiteit van Tilburg is Stan Pijnenburg in 2012 begonnen als Corporate Management Trainee bij Rabobank. Daarna is hij werkzaam geweest Accountmanager MKB in de Langstraat (Waalwijk en omgeving) waar hij de nodige commerciële ervaring heeft opgedaan. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van Risk Management met een focus op Operational Risk binnen zowel het zakelijke als het particuliere domein. Stan heeft hierbij kennis en ervaring opgedaan van de volledige risk cycle, relevante wet- en regelgeving en complexe toezichthouderrechtelijke dossiers. Meest recentelijk was hij met zijn team verantwoordelijk voor het 2e lijns Risicomanagement op de consumptief- en hypotheekportefeuille van Rabobank vanuit zowel creditrisk, operational risk als monitoring perspectief.

“Mijn energie in mijn werk haal ik uit het verrichten van afwisselende werkzaamheden, het samenwerken met anderen en het bijdragen aan een verbetering. In deze dynamische tijden kom ik dus volop aan mijn trekken. Mijn ontvangst binnen Vista heb ik ondanks de thuiswerksituatie als erg warm ervaren dus ik voel me al helemaal onderdeel van dit hechte team. Ik kijk erg uit naar de samenwerking met onze businesspartners die er mede voor zorgen dat we de woonwensen van onze klanten kunnen waarmaken.”

nieuws

Jouw vraag stellen...

In jouw online portaal regel je gemakkelijk alles zelf. En heb je nog vragen? Ontdek het antwoord in de FAQ óf stel je vraag direct via jouw portaal.
Mijn Vista
Direct persoonlijk contact?
Bel ons op
010 24 22 060
Elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17.30

Jouw vraag kan niet wachten…

Binnen kantoortijden ben je het snelst geholpen via onze klantenservice
op 010-2422060. Heb je buiten kantoortijden direct onze hulp nodig?
Vul dit formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.