Vista in een nieuw jasje

Dit jaar bestaat Vista Hypotheken vijf jaar. Tijd voor een nieuw jasje! We hebben onze website een grondige opknapbeurt gegeven. Met veel nieuwe content en een betere navigatie om informatie snel te kunnen vinden. En een frisse uitstraling die bij ons past. Komende tijd zul je onze nieuwe huisstijl ook terugzien in onze documenten en andere communicatie.

Wat je misschien al is opgevallen, is dat we veel nieuwe informatie hebben toegevoegd over onze producten en diensten. Bijvoorbeeld hoe het zit met extra aflossen, een bouwdepot of als je je rentecontract wil meenemen. Om je hier zo goed mogelijk over te informeren en mee op weg te helpen als dat nodig is. 

Verder vind je veel nieuwe content rondom het thema duurzaamheid. We vinden duurzaam wonen belangrijk en helpen we je graag op weg. Zo vind je tips en ervaringen van anderen en kun je met vragen altijd terecht bij onze eigen Duurzaamheidsdesk. 

Bij Vista staan we voor een persoonlijke aanpak. We proberen je via onze website zo goed mogelijk op weg te helpen. Kom je ergens toch niet uit, neem dan vooral contact met ons op! We helpen je graag verder.

Meer verhalen

Weetjes

Vista genomineerd voor een Groene Lotus

Vista was in 2023 genomineerd voor een Groene Lotus Award in de categorie jonge geldverstrekkers. De award wordt ieder jaar uitgereikt aan de hypotheekverstrekker die door advieskantoren wordt gezien als meest vooruitstrevend op het gebied van woningverduurzaming. We zijn trots dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid worden gezien door adviseurs en blijven ons inzetten om met de sector sneller te verduurzamen!