Vista voor
adviseurs

Vista Hypotheken is een actieve speler. We maken hypotheken graag simpel en verstrekken hypotheken met duidelijke acceptatiecriteria en goede voorwaarden. Dit doen we via onafhankelijke adviseurs. Via jou dus. Jij bent tenslotte de expert.

Je weet ook als geen ander wat mensen die een (eerste) huis kopen willen: een overzichtelijke, eenvoudige hypotheek met duidelijke voorwaarden en een scherpe rente. En dat is precies wat Vista Hypotheken biedt. Zodra de hypotheek is afgesloten verzorgt hypotheekverwerker Quion het beheer en de administratie van de hypotheek.

Werk je als hypotheekketen graag samen met Vista Hypotheken of heb je vragen over een samenwerking, neem dan contact op met Koen Ooms Manager Sales en Marketing via 06‑82070561 of koen.ooms@vista-hypotheken.nl.

Nieuws

Vista Hypotheken lanceert Duurzaamheidsdesk voor hypotheekadviseurs

Op vrijdag 15 mei lanceert Vista Hypotheken de Duurzaamheidsdesk. Een kenniscentrum dat hypotheekadviseurs ondersteunt bij vragen op het gebied van duurzaam wonen. Het doel is adviseurs voorzien van kennis en expertise, zodat zij van verduurzaming een vast onderdeel kunnen maken in elk hypotheekgesprek.

Lees meer

Vista Hypotheken breidt verder uit met VCN HypotheekService

Vista Hypotheken is per 24 maart verkrijgbaar via VCN HypotheekService. VCN is een collectief waar 1.250 onafhankelijk intermediairs zijn aangesloten. Met deze samenwerking breidt Vista Hypotheken haar distributienetwerk nog verder uit.

Lees meer

Feest vier je samen

Welkom op Fien’s raamverjaardag! Op 18 april werd Vista Hypotheken 2 jaar. Dit konden wij, net als veel anderen, dit jaar niet vieren.

Lees meer

Vista Hypotheken start samenwerking met DAK

Vista Hypotheken breidt door de samenwerking met DAK Intermediairscollectief haar distributienetwerk verder uit. De nieuwe samenwerking betekent dat vanaf vandaag ruim 1500 aangesloten leden via DAK hun klanten een Vista Hypotheek kunnen aanbieden.

Lees meer

De Rabobankgroep en De Hypotheekshop lanceren opleiding “Erkend adviseur duurzaam wonen”

Op 19 september 2019 lanceerden Rabobankgroep en De Hypotheekshop in samenwerking met GreenHome en Dukers&Baelemans de opleiding “Erkend Adviseur Duurzaam Wonen” voor financieel adviseurs en makelaars. Deze opleiding wordt vanaf 1 oktober voor kostprijs beschikbaar gesteld aan jou en alle andere hypotheekadviseurs, geldverstrekkers, makelaars en andere geïnteresseerden.

Lees meer

Hoera! Vista Hypotheken heeft de Gouden Lotus Award voor Beste Nieuwkomer gewonnen!

De Gouden Lotus Awards, een initiatief van het vakblad InFinance en Hypotheek Business Club, worden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. Een belangrijke prijs, aangezien onafhankelijke adviseurs de winnaars kiezen door te stemmen via het extranet van Advieskeuze.

Lees meer

Energielabel-A rentekorting tijdens de looptijd? Het kan per 1 april!

Vanaf 1 april krijgen klanten van Vista Hypotheken die hun woning verduurzamen naar een energielabel A woning rentekorting. Dus heeft jouw klant een bestaande Vista hypotheek en heeft die woning op dit moment nog géén energielabel A? Door de woning tijdens de looptijd van de hypotheek te verduurzamen naar een energielabel A, krijgt de klant rentekorting over de hypotheeksom. Dat levert jouw klant een besparing op in de maandlasten én een lagere energierekening. Hoe mooi is dat! In deze animatie leggen we uit hoe dit werkt.

Lees meer

ABP investeert 800 miljoen euro in Vista Hypotheken

Benieuwd waar het geld vandaan komt waar wij onze hypotheken mee verstrekken?

Lees meer

Vista Hypotheken snapt jou.
Daarom...

Waarom een
Vista hypotheek?

Los jij extra af zonder extra kosten

Aflossen zonder
extra kosten

Tot 100 % boetevrij aflossen uit
eigen middelen.

Verlagen we tussentijds je rente

Tussentijdse
renteverlaging

De rente wordt tussentijds verlaagd bij
aflossen en bij aantonen waardestijging
van de woning.

Krijg je rentevergoeding over je bouwdepot bij nieuwbouw

Rentevergoeding over bouwdepot

De rentevergoeding over een bouwdepot
is bij nieuwbouw even hoog als de te betalen rente.

Verlenging
offertetermijn

Eenmalige verlenging van 9 maanden mogelijk bij nieuwbouwwoning. In totaal is de offerte
dan 12 maanden geldig!

Energielabel-A
rentekorting

Rente korting bij bestaande bouw met
energielabel A en alle nieuwbouwwoningen.

Financieren van energie
besparende maatregelen

Maximaal 106% financieren zonder renteopslag
(met en zonder NHG).