Duurzaam wonen voor iedereen

Overweeg je om jouw huis te verduurzamen? Vista vindt duurzaam wonen belangrijk en helpt je graag op weg. Zo heb jij straks minder energielasten, meer wooncomfort en draag je bij aan een betere planeet.

Vista Huizen AAA label

Vista maakt duurzaam wonen makkelijker

In 2050 moeten alle woningen in Nederland energieneutraal zijn. Dat betekent dat huishoudens niet méér energie verbruiken dan dat ze opwekken. Dat jaartal is nog best ver weg, maar waarom zou je wachten als het jou zoveel kan opleveren? Vista stimuleert duurzaam wonen op drie manieren:

1.  Een duurzaam huis belonen we met Energielabel-A rentekorting. Of je woning nu al een A-label had bij aankoop of tijdens de looptijd van de hypotheek een A-label krijgt, in beide gevallen ontvang je rentekorting. Daar doen we niet moeilijk over.

2.  We bieden verschillende hulpmiddelen om jouw woning zo snel mogelijk energiezuinig te maken. Zoals een samenwerking met Energiebespaarders, en een duidelijke routekaart hoe je naar label A komt.

3.  Met al je vragen over verduurzaming kan je terecht bij onze Duurzaamheidsdesk.

huis

Waarom is je woning verduurzamen voor jou interessant?

Je woning verduurzamen is niet alleen een goede daad voor het klimaat. Je hebt er zélf ook vaak veel voordeel van. Zo verlaag je meestal je energierekening, zorg je met goede isolatie voor minder hitte, kou en tocht in huis én verhoog je mogelijk de woningwaarde. En ook wel leuk voor de eerstvolgende buurtborrel: je kunt de opbrengst van je zonnepanelen mooi vergelijken met die van de buren.

Hulp of advies nodig? Energiebespaarders kan je helpen!

Picture of Energiebespaarders

Vista Duurzaamheidsdesk

Heb jij vragen over de verduurzaming van je woning, Energielabel-A rentekorting, of heb je andere vragen over duurzaamheid? Of ben je hypotheekadviseur en wil je meer informatie waarmee jij je klanten kan helpen? Neem dan contact op met onze duurzaamheidsdesk. Onze expert Alexandra staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

label

Verhalen over duurzaamheid

Weetjes

Vista genomineerd voor een Groene Lotus

Vista was in 2023 genomineerd voor een Groene Lotus Award in de categorie jonge geldverstrekkers. De award wordt ieder jaar uitgereikt aan de hypotheekverstrekker die door advieskantoren wordt gezien als meest vooruitstrevend op het gebied van woningverduurzaming. We zijn trots dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid worden gezien door adviseurs en blijven ons inzetten om met de sector sneller te verduurzamen!