Hulp bij betalingsproblemen

Iedereen kan in financiële problemen komen. Wordt het voor jou lastig om je hypotheeklasten te betalen, trek dan meteen bij ons aan de bel. Hoe sneller, hoe beter. Dan kunnen we samen kijken hoe we een betaalachterstand op je hypotheek kunnen voorkomen of oplossen. Lees hier wat je kan doen.

Neem direct contact op

Heb je moeite om je rekeningen te betalen? Neem altijd direct contact met ons op. Samen brengen we dan jouw situatie in kaart en kijken we naar de best passende oplossingen, zoals een betalingsregeling.

Je bereikt ons op telefoonnummer: 010 – 242 13 40

Maandelijkse betaling gemist?

Heb je een maandelijkse betaling voor je hypotheek gemist, bijvoorbeeld doordat er te weinig saldo op je rekening staat?

Direct na het missen van de betaling krijg je van ons een brief over de betaalachterstand. Als je binnen tien dagen nog niet hebt betaald, sturen we nog een brief. Na twee weken nemen we telefonisch contact met je op over de betaalachterstand. Daarbij zullen we samen kijken naar een mogelijke oplossing, zoals een betalingsregeling.

Tips en hulp bij geldproblemen

Van inflatie tot werkloosheid: er kunnen allerlei redenen zijn waardoor je krap bij kas komt te zitten. De zorgen die je erover hebt, kunnen deze situatie nog vervelender maken. Daarom is het zaak om snel hulp te vragen en nieuwe schulden zoveel mogelijk te voorkomen.

Dit kan je doen als je geldproblemen verwacht of al hebt:

Neem contact op met je financieel adviseur
Je adviseur helpt je door jouw financiële situatie tegen het licht te houden en te kijken naar mogelijke oplossingen.

Kijk op Nibud.nl voor tips en informatie
Heb je moeite met rondkomen? Op de website van het Nibud vind je allerlei tips en tools die je helpen om het maximale uit je geld te halen en schulden te voorkomen.

Bel de Nederlandse Schuldhulproute of kijk op Geldfit.nl
De Nederlandse Schuldhulproute is een onafhankelijk samenwerkingsverband van gemeenten, organisaties en bedrijven die werken aan een schuldenvrij Nederland. Veel informatie en tips vind je op de website geldfit.nl. Ook kun je gratis en anoniem contact opnemen via telefoonnummer 0800 – 8115.