De Rabobankgroep en De Hypotheekshop lanceren opleiding “Erkend adviseur duurzaam wonen”

Op 19 september 2019 lanceerden Rabobankgroep en De Hypotheekshop in samenwerking met GreenHome en Dukers&Baelemans de opleiding “Erkend Adviseur Duurzaam Wonen” voor financieel adviseurs en makelaars. Deze opleiding wordt vanaf 1 oktober voor kostprijs beschikbaar gesteld aan jou en alle andere hypotheekadviseurs, geldverstrekkers, makelaars en andere geïnteresseerden.

Deze kennisopleiding geeft jou als adviseur praktische handvatten om verduurzaming mee te nemen in elk hypotheekgesprek. Verduurzaming verdient namelijk net als het risico op overlijden of arbeidsongeschiktheid een vaste plek op de agenda in elk adviesgesprek dat je voert. En hiermee is de opleiding een absolute must voor jou als adviseur.

Doel van dit initiatief is de advieskwaliteit rondom het thema verduurzaming naar een hoger plan te tillen. En daarmee indirect een bijdrage te leveren aan versnelling van verduurzaming van de woningmarkt.

De opleiding wordt aangeboden door Dukers&Baelemans, duurt ongeveer 3 uur en wordt afgesloten met een examen. Met afronding van de opleiding zijn 3 PE punten SEH te behalen. Na positieve afronding mag jij de titel “Erkend adviseur duurzaam wonen” voeren.

Het officiële persbericht vind je hier

nieuws

Jouw vraag stellen...

In jouw online portaal regel je gemakkelijk alles zelf. En heb je nog vragen? Ontdek het antwoord in de FAQ óf stel je vraag direct via jouw portaal.
Mijn Vista
Direct persoonlijk contact?
Bel ons op
010 24 22 060
Elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17.30

Jouw vraag kan niet wachten…

Binnen kantoortijden ben je het snelst geholpen via onze klantenservice
op 010-2422060. Heb je buiten kantoortijden direct onze hulp nodig?
Vul dit formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.